Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 23 d’agost del 2018

'Foundation'.


Segons un comunicat oficial publicat a DHD, Apple hauria donat llum verda a la producció de ‘Foundation’, de Isaac Asimov, que des del Juny del 2017 està en mans de Skydance, David Goyer i Josh Friedman, que en seran els productors executius.

La sèrie estaria composta de deu episodis. ‘Foundation’ es una saga de ciència ficció en la que Asimov planteja una premissa meravellosa: la possibilitat de predir successos en un futur llunyà a traves de una nova disciplina barreja de història, psicologia social i matemàtiques.

El seu creador, Hari Seldon, avança la imminent caiguda de la humanitat i un període de crueltat que durarà 100.000 anys i eliminarà la vida de la major part del Univers conegut. La solució: elaborar un pla per a limitar el màxim possible aquest període de caos a traves dels esforços d’un grup d’especialistes coneguts com ‘The Foundation’. El problema es que Seldon està mort i ningú sap exactament com ha de desenvolupar-se aquest pla, al qual per cert se li dona molt bé predir els moviments de les masses, però quan apareix un factor individual sol anar-se’n a fer punyetes.

Aquest factor individual es un mutant baixet i nassut conegut com El Mulo, capaç de dominar la ment a voluntat i la seva única ambició es la tirania de la galàxia en venjança per la seva marginació.

Des de DHD.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada