Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’agost del 2019

'Carnival Row'.

Després de la bona recepció de ‘Good Omens’ o ‘The Boys’, el servei de streaming de Amazon es prepara per a l’estrena d’una nova sèrie, ‘Carnival Row’, una sèrie de fantasia amb ambientació victoriana on un inspector interpretat per Orlando Bloom ha d’investigar l’estranya mort d’una fada en la ciutat de Burgue, fruit de l’arribada massiva de criatures màgiques a la ciutat després d’haver hagut d’abandonar les seves terres. Cara Delevingne interpreta a una fada que ajudarà al detectiu a buscar l’assassí abans de que torni a actuar.

Aquest es el projecte somiat del seu creador, Travis Beacham, que du des del 2005 intentant dur a terme el seu guió ‘Killing on Carnival Row. Va passar en el seu moment per mans de Neil Jordan (‘Interview with the Vampire: The Vampier Chronicles’), Tarsem Singh (‘The Fall’) i Guillermo Del Toro amb la intenció de fer un llargmetratge, però no va poder ser; la col·laboració amb Del Toro es va materialitzar, anys després amb ‘Pacific Rim’, de la que Beacham n’és guionista.

Ara, sota el paraigües de Amazon i amb René Echevarria (‘Star Trek: The Next Generation’, ‘Medium’, ‘The 4400’) col·laborant com a showrunner, Beacham ha expandit el seu univers en forma de sèrie de televisió sense deixar de banda la gran inversió de producció que necessitava traslladar a la pantalla la seva visió.

La temporada està formada per vuit episodis que estaran disponibles el 30 d’aquest mes.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada