Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 d’agost del 2019

'Venom 2'.

Des de Variety ens informen de que ja es oficial, Sony ho ha confirmat. Andy Serkis (‘Breathe’, ‘Mowgli’), dirigirà ‘Venom 2’.

Serkis formava part d’una curta llista de possibles directors que incloïen el director de ‘Bumblebee’ Travis Knight’ i el col·laborador del propi Serkis en el film ‘Rise of the Planet of the Apes’, Rupert Wyatt. Serkis es principalment conegut pel seu treball com actor i les seves interpretacions en captura de moviments, també s’ha posat darrera de les càmeres. Va fer el seu debut l’any 2017 dirigint el drama romàntic i biogràfic, ‘Breathe’ i després dirigint ‘Mowgli: Legend of the Jungle’, el qual va arribar a Netflix l’any passat.

Aquesta noticia arriba una setmana després de que Tom Hardy sembles anunciar prematurament la contractació de Serkis. El dimecres passat, Hardy va penjar una captura de pantalla de Serkis al seu compte oficial d’Instagram. I immediatament va eliminar el post, però no abans de que un nombre d’usuaris de la xarxa social fessin una captura de pantalla del seu error.

Tot i que també sembla que Serkis ja ha començat a investigar per a la seqüela. El director acaba de confirmar el nou treball a traves de la seva pàgina d’Instagram. La imatge mostra a Serkis i la pròpia un exemplar de Venom: Lethal Protector #6, la darrera entrega de mini sèries del 1993. Aquestes sèries, escrita pel co-creador del personatge David Michelinie i il·lustrat per Mark Bagley, Ron Lim i Sam DeLarosa, que va establir formalment a Eddie Brock com un antiheroi més que un dolent.

 ‘Venom 2’, te fixada la data d’estrena a USA per al pròxim 02 d’Octubre de 2020. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada