Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 d’agost del 2019

'The King'.


L’actor Timothée Chalamet, ha compartit el que es el cartell del pròxim film que veurem a Netflix, sobre el Rei Henry V.

Basat en la icona literària, les obres de William Shakespeare Henry IV 1ª part, Henry part 2, i Henry V, ‘The King’ és una adaptació Shakespeariana d’avui dia, escrita pel duo format pel guionista Michôd i el nominat al globus d’or Joel Edgerton, que ja van treballar junts a ‘Animal Kingdom’. Seguirà la història de Hal, un príncep obsessionat, que ascendeix al tron Angles quan el seu pare mor, i ha de governar per la fossa de serps del palau i ha heretat la guerra i el caos.

El film compte amb el següent repartiment encapçalat per Timothée Chalamet (‘Lady Bird’, ‘Dune’), com el Rei Henry V, Edgerton (‘The Great Gatsby’) com a Falstaff, Robert Pattinson (‘Good Time’, ‘The Batman’) com a El delfí, Ben Mendelson (‘Captain Marvel’) com el Rei Enric IV, Sean Harris (‘Mission: Impossible Rogue Nation’) com a Michael Williams, Lily-Rose Depp (‘Yoga Hosers’) com a Catherine, Tom Glynn-Carney (‘Dunkirk’) com a Henry Percy, Thomasin McKenzie (‘Leave No Trace’) com a Phillippa, i Dean-Charles Chapman (‘Game of Thrones’) com a Thomas.

‘The King’ està produïda per Michôd, Edgerton, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Brad Pitt i Liz Watts. Una producció entre Netflix i Plan B Entertaiment, juntament amb Blue-Tongue Films i Porchlight Films. 

Henry V va ser un dels més reconeguts Reis de la història Anglesa (1387-1422) i va dirigir dues exitoses invasions de França, incloent la seva victòria a la batalla de Agincourt al 1415 i amb el temps “aconseguí el control total del tron de França”.

El film s’estrenarà en cinemes seleccionats i a Netflix aquesta Tardor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada