Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’agost del 2019

'The Mandalorian'.

Doncs bé en el començament de la D23 Expo 2019, Disney+ i Lucasfilm han donat a conèixer el primer cartell de la seva sèrie ‘The Mandalorian’, essent Jon Favreau el productor executiu de la mateixa. Debutant al igual que ‘Lady and the Tramp’, el pròxim 12 de Novembre.

Després de les històries de Jango i Boba Feet, un altre guerrer emergeix en l’univers de Star Wars. The Mandalorian està situat després de la caiguda de l’imperi i abans de l’aparició de la Primera Ordre. Seguim els durs treballs d’un solitari bandoler, en els confins exteriors de la galàxia, lluny de l’autoritat de la Nova República.

Pedro Pascal (‘Kingsman: The Golden Circle’) protagonitza el solitari bandoler Mandalorian en els confins exteriors de la galàxia i a ell s’uneix Gina Carano (‘Deadpool’) que interpreta a Cara Dune, antiga Tropa Rebel de Xoc, amb problemes per reintegrar-se a la societat; i Carl Weathers és Greef, un home que dirigeix un gremi de caça-recompenses que el contracte per a un treball específic.

En el repartiment principal també hi trobem a Giancarlo Esposito (‘Breaking Bad’), Emily Swallow (‘Supernatural’), Carl Weathers (‘Predator’), Omid Abtahi (‘American Gods’), Werner Herzog (‘Grizzly Man’) i Nick Nolte (‘Affliction’).

Jon Favreau com ja he dit, exerceix de productor executiu i showrunner de la sèrie, els directors dels episodis de la primera temporada inclouen els següents noms: Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), que dirigeix el primer episodi, a més de Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok), que també dona veu al caça-recompenses IG-88 a la sèrie.

‘The Mandalorian’ en són productors executius, Jon Favreau, Dave Filoni, Katheleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist és coproductora executiva. La sèrie farà el seu debut a Disney+ el 12 de Novembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada