Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’agost del 2019

'The Suicide Squad'.


Dues noticies relacionades amb el reboot/continuació de ‘Suicide Squad’ de David Ayer. El nou film ‘The Suicide Squad’, dirigit en aquest cas per James Gunn (Guardians of the Galaxy Vol.1 i Vol.2, i futura GOTG Vol.3), incorpora segons recull Deadline a l’actor Nathan Fillion (‘Castle’, ‘The Rookie’) en un paper encara no revelat.

Per altre banda també des de Deadline, es feia eco ahir de que el director/Actor Taika Waititi (‘Thor: Ragnarok’, futura ‘Thor: Love and Thunder’ i director i protagonista de ‘Jojo Rabbit’), també està en converses per incorporar-se a ‘The Suicide Squad’, tampoc no es sap quin paper tindrà.

També durant el cap de setmana, i de nou des de Deadline ens fan saber que el comediant Steve Agee serà qui posarà veu al super dolent King Shark.

Recordem als actors ja confirmats per aquesta segona entrega: tenim el retorn de Margot Robbie en el paper de Harley Quinn, Joel Kinnaman com a Rick Flag, Jai Courtney com a Captain Boomerang, Viola Davis com a Amanda Waller; les noves incorporacions com ara David Dastmalchian com a Polka-Dot Man, John Cena com a Peacemaker (no confirmat encara) i Daniela Melchior com a Ratcatcher. I els actors següents sense paper assignat: Idris Elba, Taika Waititi, Nathan Fillion, Storm Reid i Flula Borg.













‘The Suicide Squad’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 06 d’Agost de 2021.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada