Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 d’agost del 2019

'Little Monsters'.

Si el passat mes de Juny teníem un petit tastet de el nou film de Lupita Nyong’o, NEON ha publicat el que és el primer tràiler red-band de ‘Little Monsters’.

L’argument es el següent: Un recent separat (England) qui acaba sense saber-ho com acompanyant en l’excursió d’un col·legi per a impressionar a la professora dels nens (Nyong’o) amb la conseqüència de suportar a un impresentable presentador de programes infantils (Gad) encarregat del programa d’activitats. Problema: un experiment en una base militar propera i de cop i volta, professora, separat i presentador tenen que salvar els nens –uns autèntics entremaliats- d’una invasió zombie.

Keith & Jess Calder de Snoot Entertaiment i Bruna Papandrea de Made Up Stories produiran el film, el qual ha rebut una gran inversió la producció des de Screen Australia en associació amb Create NSW. Snoot Keith & Jess Calder estaran produint al costat de Made Up Stories Papandrea, Jodi Matterson i Steve Hutensky amb Jeanne Snow que seran productor executius. Protagonist Pictures gestionarà la distribució internacional.

Protagonitzada per la guardonada actriu Lupita Nyong’o (‘Us’, ‘Black Panther’), Josh Gad (‘Frozen’) i Alexander England, el film va tnir la posada en escena en el passat Festival de Sundance 2019.

A continuació tràiler i cartell...

          


‘Little Monsters’ s’estrenarà a Hulu i a Neon en algun moment d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada