Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 d’agost del 2019

'D23 Expo 2019'.


Noticies Marvel des de la D23 Expo 2019 que es va celebrar ahir, en primer lloc tres sèries més que s’afegeixen a les ja anunciades de ‘Loki’, ‘Wandavision’, ‘Hawkeye’, ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ‘What If...?’; les noves són una de ‘Ms.Marvel’, ‘She Hulk’ i ‘MoonKnight’. Kevin Feige a més va revelar que Ms. Marvel/Kamala Khan estarà conectada amb el MCU.


She-Hulk va debutar a Marvel Comics en el #1 “Savage She-Hulk” l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i l’artista John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, després de ser disparada, Bruce li proporciona una transfusió de sang que la converteix en un monstre verd similar. Ella després es converteix en un membre dels Avengers i va reemplaçar per un breu temps a Ben Grimm a The Fantastic Four.


Creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per a “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector és fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pes pesat i després a la Marina de U.S. Després de donar-lo per mort en una missió a Egipte, va ser portat a un temple dedicat al déu Khonshu i accepte convertir-se en l’avatar del déu de la Terra.

L’escriptora britànica Bisha K. Ali (‘Four Weddings and Funeral’) suposadament hauria d’escriure i ser la showrunner per a la sèrie de ‘Ms. Marvel’. Un anunci oficial hauria d’arribar en poques hores.


Kamala Khan, és una adolescent musulmana nord americana de Nova Jersey. Malgrat les seves arrels tradicionals, Kamala era la típica adolescent americana. Volent ser ella mateixa, però desitjant fer sentir a la seva família orgullosa. Des de feia forces anys, Kamala era una fan dels superherois, en especial els Avengers i més important, Carol Danvers. De fet, va començar a escriure en una línia fan-fiction sobre els Avengers i Captain Marvel. Inclòs anant tan lluny com unir-se a Danvers en línia. Fins després que ella descobreix el seu poder sobrehumà - ser un polimorf i capaç d'allargar els braços i les cames i canviar de forma - pren el nom de Ms. Marvel. Kamala Khan és un dels personatges que descobreix que tenen l'herència dels Inhumans després de la "història inhumanitat", en què la boira terrígena és posada en llibertat a tot el món i activa les cèl·lules inactives inhumanes.

Encara no es sap quan debutaran aquestes sèries, però prèviament Marvel Studios havia anunciat unes quantes sèries a estrenar entre el 2020 i finals de 2021.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada