Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 d’agost del 2019

'The Aeronauts'.

Ja tenim el primer tràiler de ‘The Aeronauts’, el qual vaig escriure la primera noticia ara fa un pèl més d’un any. Es un film d’acció i una mica biogràfica, dirigit per Tom Harper (‘War & Peace’), la història és del propi Harper i Jack Thorne (‘Wonder’), i el guió d’aquest últim.

‘The Aeronauts’ narra la història d’una jove viuda rica (Jones) i un científic ambiciós (Redmyne) que comencen una perillosa expedició en globus aerostàtic per a demostrar que poden volar més alt que ningú en la història. A mesura que ascendeixen cap el punt més alt de l’atmosfera, es veuran forçats a una èpica lluita per a la seva supervivència.

En la història real en que es basa, el meteoròleg britànic James Gleisher el 05 de Setembre de 1862, empren un viatge amb la intenció de batre el rècord d’altitud. També en la història original Gleisher va acompanyat pel seu copilot Henry Coxwell, responsable de jugar-se la vida en diversos moments del viatge. En el film s’ha substituït a Coxwell, pel personatge fictici de Amelia Wren (Felicity Jones).

Els altres actors que acompanyaran a Redmyne i Jones seran: Tom Courtneay (‘The Golden Compass’), Anne Reid (‘Hot Fuzz’), Rebecca Front (‘Doctor Thorne’), Vincent Perez (‘Riviera’), Tim McInnerny (‘Game of Thrones’), Phoebe Fox (‘Eye in the Sky’) i Himesh Patel (‘EastEnders’).

A continuació tràiler i cartell...

          


‘The Aeronauts’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 06 de Novembre al Regne Unit i el 06 de Desembre a USA. Avui s’estrena al Telluride Film Festival i el 08 de Setembre al Toronto International Film Festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada