Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’agost del 2019

'Noticies Marvel'.


En aquesta noticia englobaré varies noticies de la D23 Expo 2019, relacionades amb les pròximes pel·lícules i/o sèries de Marvel, de les quals hi ha poca informació però força rellevant.

Començem...

Durant el cap de setmana es va presentar la data d’estrena de ‘Black Panther 2’, la qual s’estrenarà el pròxim 06 de Maig de 2022. El film encara sense subtítol, tornarà a tenir a Ryan Coogler com a director, Chadwick Boseman com a T’Challa/Black Panther, Lupita Nyong’o com a Nakia, Danai Gurira com a Okoye, Letitia Wright com a Shuri, i faltarà saber si repeteix algun actor de la primera entrega. S’especula i és rumoreja, que podria aparèixer i ser la presentació del personatge de Namor.

Recordem algunes dades de ‘Black Panther’, el film de Ryan Coogler va recaptar $700M als USA i uns altres $646,8M a la resta del món i un total de $1.346.913.161. El film va obtenir molt bones critiques (88/100 a Metacritic) i molt bona acceptació per part del públic (7,3/10 a IMDb). Es va endur el Oscar a la Millor Banda Sonora, el Oscar al Millor Diseny de Vestuari i Oscar al Millor Disseny de Producció; a part d’altres premis un total de 89 de 225 nominacions.

*‘The Falcon and The Winter Soldier’, tenim novetats pel que fa al repartiment. En primer lloc l’actriu Emily Van Camp tornarà a interpretar a Sharon Carter, l’actor Wyatt Russell (Lodge 49, Black Mirror), s’incorpora al repartiment per interpretar a U.S. Agent. En el material original era un dolent del Captain America, qui més tard es va convertir en heroi i va ser escollit per un comitè per ocupar el lloc de Captain America.


El creador de ‘John Wick’, Derek Kolstad es va incorporar com a guionista en l’equip creatiu, de ‘The Falcon and the Winter Soldier’, to i que no s’han donat detalls, segurament seguiran la història després dels successos de ‘Avengers: Endgame’ i el nou status de Sam Wilson/Falcon. Anthony Mackie (Point Black), Sebastian Stan (I, Tonya) i Daniel Brühl tornarà per a la sèrie.

‘‘The Falcon and the Winter Soldier’, comptarà amb 6 episodis que estaran connectats amb el MCU. S’espera que l’estrena de la sèrie sigui al Agost de 2020 a Disney+. També s’ha pogut donar, un primer cop d’ull als uniformes que lluiran a la sèrie en un cartell que es va presentar.


*Tenim també un primer cop d’ull als uniformes del protagonistes del film ‘Eternals’, Richard Madden és Ikaris, Kumail Nanjiani és Kingo, Lauren Ridloff és Makkari, Brian Tyree Henry és Phastos, Salma Hayek és Ajak, Lia McHugh és Sprite, Dong-seok Ma és Gilgamesh, Angelina Joli és Thena, Barry Keoghan és Druig i Gemma Chan és Sersi.


El primer dia de la D23 Expo, des de Deadline es feien eco de que l’actor Kit Harington (Game of Thrones), s’unia al Univers Marvel tot i que el divendres encara no es sabia quin paper tindria i a quin film/sèrie s’unia, finalment es va revelar que estarà també a ‘Eternals’ com a Dane Whitman conegut també com a Black Knight.


*També durant la D23 Expo 2019, es va presentar un concept art de la sèrie ‘WandaVision’. Sabem també que ‘Doctor Strange in the Multivers of Madness’ tindrà relació amb els successos d’aquesta sèrie.


*‘Black Widow’, va presentar el seu primer cartell promocional dissenyat per l’artista d’arts conceptuals Andy Park, en el qual podem veure el disseny del nou uniforme que lluirà Natasha Romanoff/Black Widow en el seu film individual.


‘Black Widow’ està protagonitzat per Scarlett Johansson, el nominat al Globus d’or David Harbour (‘Stranger Things’, ‘Hellboy’) com a Alexei/The Red Guardian, Florence Pugh (‘Fighting with My Family’) com a Yelena Belova, la guanyadora de l’acadèmia Rachel Weisz (‘The Favourite’) serà Melina i O-T Fagbenle (‘The Handmaid’s Tale’) serà Mason.

‘Black Widow’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 01 de Maig de 2020.

I fins aquí les novetats més recents sobre els films i sèries de Marvel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada