Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 d’agost del 2019

'Honey Boy'.

Ara fa mes d’un any parlava d’aquest projecte, ‘Honey Boy’, la història de la infància de Shia LaBeouf dels 12 als 22 anys. L’actor s’ha llençat com a guionista aquest any amb aquest projecte, és la història d’un actor infantil i el seu pare delinqüent i alcohòlic que intenta arreglar la seva relació amb els anys. El projecte la fet servir com a catarsis emocional per reflectir els aspectes de la seva pròpia vida, el ascens a la fama, l’estat de la seva salut mental i la relació amb el seu pare.

Noah Jupe (A Quiet Place) interpreta la versió jove de LaBeouf en els seus inicis a Hollywood –sota el nom de Otis Lort en el film- i Lucas Hedges (Manchester by the Sea, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri i Lady Bird) serà la seva versió adulta. El film abastarà la seva etapa des dels 12 als 22, una dècada en la que el estres i la pressió del seu pare (responsable de posar-li el mot de “Honey Boy”) i la industria acaben fent efecte en ell fins convertir-se en un de tants artistes infantils que han acabat com joguines trencades.

El propi LaBeouf interpreta el seu pare, que actuava com a pallasso de ‘rodeo’ i era addicte a la heroïna, a més de traficant en la vida real.

L’avenç arranca amb el seu propi moment Transformers.  

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada