Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 d’agost del 2019

'Dolittle'.


Ja fa un any i mig que escrivia la primera noticia sobre el reboot de ‘Dr.Dolittle’, que en el seu dia va protagonitzar Eddie Murphy en dos films. El cas es que Universal Pictures ha anunciat el que prèviament es coneixia com ‘The Voyage of Doctor Dolittle’ ara passarà a dir-se simplement ‘Dolittle’, l’estel·lar adaptació del film tindrà el seu debut el pròxim 17 de Gener de 2020.

L’argument complet (des de Vital Thrills): “Robert Downey Jr. electrifica un dels personatges més perdurables de la literatura en una re-imaginació brillant del conte clàssic de l’home que podia parlar amb els animals: Dolittle”.

“Després de perdre a la seva dona set anys abans, l’excentric Dr. John Dolittle (Downey), famós metge i veterinari de la Reina Victoria d’Anglaterra, es tanca en si mateix darrera les altes parets de la mansió Dolittle solament amb la seva col·lecció d’animals exòtics per companyia. Però quan la jove reina (Jessie Buckley, Wild Rose) cau greument malalta, el reticent Dolittle es veu obligat a emprendre una èpica aventura cap a una mítica illa a la recerca d’una cura, recuperant l’enginy i el seu coratge a mida que es creua amb vells adversaris i descobreix criatures meravelloses”.

“El Doctor és acompanyat en la seva aventura per un jove, autoproclamat com aprenent (Harry Collet) i l’estrident grupet d’animals amics, incloent un inquiet goril·la (Rami Malek veu), un entusiasta però estúpid ànec (Octavia Spencer), el polèmic duet de cínics estruços (Kumail Nanjiani) i un alegre os Polar (John Cena) i un tossut lloro (Emma Thompson) el qual te més confiança Dolittle com a conseller i confident”.

El film estarà dirigit per Stephen Gaghan (‘Gold’, ‘Syriana’). El film estarà produït per Susan Downey de Team Downey al costat de Joe Roth i Jeff Kirschenbaum a traves de la seva productora Roth/Kirshenbaum Films.    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada