Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 18 d’octubre del 2023

'Cleaner'.

Segons Deadline, Taz Skylar, destacat actor de la sèrie d’èxit de Netflix, One Piece, ha estat escollit per a unir-se al repartiment del pròxim thriller d’acció titulat Cleaner, al costat de Daisy Ridley. Està previst que la producció comenci a principis de 2024.

Això marca el primer gran projecte del actor espanyol des del exitós debut en l’adaptació televisiva d’acció real de Netflix del estimat manga de Eiichiro Oda. Abans d’aconseguir el paper de Sanji a One Piece, va aparèixer en l’aclamat film dramàtic de cuina Boiling Point, en la que Skylar va interpretar a Billy. Actualment està reprenent el paper en la sèrie seqüela de quatre parts en curs de la BBC.

Cleaner estarà dirigit per Martin Campbell. Ridley interpretarà a Joey Locke, una ex soldat convertida en neteja finestres que es troba en mig d’un atac terrorista. El projecte està produït per Sebastien Raybaud i Callum Grant, amb Anton com a productor i financer.

“Ambientat en el Londres actual, el film veurà a activistes radicals “segrestar” la gala anual d’una companyia energètica en el Shard, el gratacels més alt d’Europa Occidental, segrestant 300 ostatges per a exposar la corrupció desl amfitrions”, es pot llegir en la sinopsis.

“La seva causa justa és segrestada per un gelós extremista dintre de les seves files, que està disposat a assassinar a tots els que es troben en l’edifici per enviar el seu missatge anàrquic al món. Li correspon a una ex soldat convertida en neteja finestres, Joey Locke, suspesa a 90 pisos d’altura en l’exterior de l’edifici, salvar als atrapats dintre i acabar amb els assassins, al mateix temps que troba una manera de dur als corruptes magnats de l’energia davant de la justícia”.

Abans de protagonitzar Cleaner, Ridley apareixerà abans en tres altres films, entre ells: el thriller psicològic The Marsh King’s Daughter, el film biogràfic de Gertrude Ederle, Young Woman and the Sea i el film neo-noir, Magpie. Ridley també tornarà al univers de Star Wars, ja que reprèn el seu paper icònic de Rey en un film sense títol del director Sharmeen Obaid-Chinoy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada