Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 d’octubre del 2023

'Martin Luther King Jr. biopic'.

Chris Rock dirigeix un film biogràfic sobre Martin Luther King Jr. per a Universal Pictures.

Segons ens informen des de Deadline, Rock es troba actualment en conversacions finals per a dirigir i produir un film biogràfic sobre la vida de Martin Luther King Jr. El film es basarà en King: A Life, una biografia escrita per Jonathan Eig que es va publicar al Maig d’aquest any.

“King: A Life, és la primera biografia important en dècades de la icona dels drets civils Martin Luther King Jr. i la primera en incloure arxius del FBI recentment desclassificats”, diu la descripció de la novel·la. “En aquest nou i revelador retrat del predicador i activista que va sacsejar el món, el biògraf més venut ens brinda una visió intima del esser humà valent i sovint emocionalment pertorbat que va exigir protestes pacifiques per al seu moviment però que estranyament no estava en pau amb si mateix. Dona un nou punt de vista sobre els orígens de la família King, així com sobre les complexes relacions de MLK amb la seva esposa, el seu pare i els seus companys activistes. King revela a un ministre que lluita amb les seves pròpies debilitats humanes i el seu mal humor, un ciutadà perseguit pel seu propi govern i un home decidit a lluitar per la justícia inclús si resulta ser una lluita a mort. Mentre segueix a MLK des de l’aula fins al púlpit i els carrers de Birmingham, Selma i Memphis, Eig recrea dramàticament el viatge d’un home que va reformular les relacions racials estatunidenques i es va convertir en el nostre únic pare fundador de l’actualitat, així com en el màrtir més lloat de la nació”.


Steven Spielberg en serà el productor executiu del film, mentre que Kristie Macosko Krieger en serà la productora.

Si bé Rock és millor conegut per la seva actuació i comèdia, ha dirigit diversos projectes en el passat. Va fer el seu debut com a director l’any 2003 amb Big State, que va protagonitzar al costat de Bernie Mac, abans de realitzar I Think I Love My Wife l’any 2007. El 2014, Rock va arribar al Top Five protagonitzant ell mateix, Rosario Dawson, Kevin Hart i Gabrielle Union i JB Smoove.  

A més a més, d’innombrables documentals, la vida de Martin Luther King Jr. ja ha estat representat en films narratius. En particular, Selma de Ava DuVernay, estrenada l’any 2014, va descriure la marxa que King va encapçalar des de Selma a Montgomery, Alabama, l’any 1965. David Oyelowo va interpretar a King en el film, que va ser nominada a Millor Pel·lícula en la 87ª Edició dels Oscar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada