Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 d’octubre del 2023

'Samaritan 2'.


S’està preparant una seqüela de Samaritan de 2022 a Amazon MGM Studios i Sylvester Stallone tornarà, segons The Hollywood Reporter.

La seqüela del film se superherois veurà el retorn de Stallone com a productor (com a part de Balboa Productions) i protagonitzarà el film. Abans de la vaga en curs de SAG-AFTRA, Stallone va arribar a un acord per a tronar, assenyala la informació de THR.

L’escriptor del primer film, Bragi F.Schut, també tronarà per a escriure la seqüela. Tot i això, fins ara no està clar si el director Julius Avery tornarà.

Estrenat originalment el 2022 com a exclusiu a Prime Video, el film va ser un èxit sorpresa per a Amazon. Segons THR, el film va ser número u a Prime Video durant tres setmanes consecutives després de la seva estrena.

“En el film, Sam Cleary, de tretze anys, sospita que el seu misteriós i solitari veí, el Sr. Smith, és en realitat una llegenda amagada a plena llum”, es pot llegir en la sinopsis. “Fa vint anys, Samaritan, el vigilant superpoderós de Granite City, va ser declarat mort després d’una batalla ferotge en un magatzem amb el seu rival Nemèsies. La majoria creu que Samaritan va morir en l’incendi, però alguns a la ciutat, com Sam, tenen l’esperança de que encara estigui viu. Amb el crim en augment i la ciutat a la vora del caos, Sam té com a missió convèncer al seu veí de que surti del seu amagatall per a salvar la ciutat en runes”.

Samaritan va estar produït per Stallone i Braden Aftergood, amb Scut, David Kern, Adam Rosenberg i Guy Riedel com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada