Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 d’octubre del 2023

'Finestkind'.

Paramount+ ha publicat el primer tràiler de Finestkind, un nou thriller criminal protagonitzat per Jenna Ortega, Tommy Lee Jones i Ben Foster.

Dirigit i escrit per Brian Helgeland, Finestkind començarà a retransmetres al servei de streaming el mes de desembre. El tràiler presenta a dos germans, interpretats per Foster i Toby Wallace, que necessiten reunir 100.000 dòlars per a conservar el vaixell del seu pare, interpretat per Jones. Els dos germans recorren a una jove, interpretada per Ortega, qui després els involucra en un pla de tràfic de drogues.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


Finestkind explica la història de dos germans (Foster i Wallace), criats en mons diferents, que es retroben com adults un estiu fatídic”, diu la sinopsis oficial. “Amb el teló de fons de la pesca comercial, la història adquireix riscos primordials quan circumstàncies desesperades obliguen als germans a arribar a un acord amb una violenta banda criminal de Boston. En el camí, una jove (Jenna Ortega) es troba perillosament atrapada al vell mig. S’han de fer sacrificis i els vincles entre germans, amics, amants i un pare (Tommy Lee Jones) i el seu fill, es posen a prova.

Juntament amb el repartiment abans anomenat hi podem trobar també: Tim Daly, Clayne Crawford, Aaron Stanford, Scotty Tovar i Lolita Davidovich. Gary Foster, Russ Krasnoff, Taylor Sheridan i David C. Glasser en són els productors.

Helgeland és conegut per dirigir A Knight's Tale de 2001, 42 de 2013 i Legend de 2015. També és un escriptor acreditat en A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master de 1988, L.A. Confidential de 1997 (que li va valer a ell i a Curtis Hanson un Premi de l’Acadèmia al Millor Guió Adaptat), Mystic River de 2003, Man on Fire de 2004, Robin Hood de 2010, entre d’altres.

Finestkind, que es va estrenar en el Toronto International Film Festival el setembre d’enguany, arribarà el 15 de desembre a Paramount Plus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada