Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 d’octubre del 2023

'Fantastic Four'.


El director del film del Univers Cinematogràfic de Marvel, Matt Shakman, ha proporcionat una nova actualització sobre el repartiment i la filmació de Fantastic Four.

En una entrevista amb Collider, Shakman va revelar que és provable que Els Quatre Fantàstics comenci a filmar-se a la primavera a Londres.

“Si, definitivament estarem davant les càmeres el pròxim any”, va afirmar. “Provablement a la primavera. [es rodarà a] Londres. Als estudis Pinewood”.

Més endavant en l’entrevista, el director assenyala que no pot dir molt sobre el càsting degut a la vaga en curs de SAG-AFTRA i que un cop acabi, “hi haurà un seguit de coses” per a revelar més informació.

“Com vaig dir, estem en mig d’una vaga del SAG i creuo els dits per a que obtinguin un gran tracte molt aviat i podem tornar”, va dir Shakman. “Després, un cop que això es resolgui, hi haurà una planificació en aquest moment, però no puc revelar res més. Hi haurà un anunci en algun moment! Se que internet està molt emocionat de descobrir-ho i jo estic emocionat de compartir-ho. Simplement no ho puc fer encara”.

Fantastic Four estarà dirigit per Matt Shakman (WandaVision) a partir d’un guió escrit per Josh Friedman, qui va ser contractat per a reescriure el guió escrit originalment per Jeff Kaplan i Ian Springer. El projecte va ser presentat per primer cop per Kevin Feige durant la Comic-Con de San Diego de 2019. El director de Spider-Man: No Way Home, Jon Watts, estava originalment a bord del projecte per a dirigir, però va decidir deixar la direcció i prendre’s un descans del gènere de superherois.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics i va popularitzar a personatges famosos com Reed Richards, Sue Storm i Doctor Doom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada