Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 d’octubre del 2023

'Untitled Guy Ritchie Film'.

Segons Deadline, Lionsgate ha adquirit els drets de distribució als cinemes nord americans del pròxim film d’acció de Guy Ritchie, que estarà protagonitzat per Henry Cavill i Jake Gyllenhaal.

“Estem encantats d’associar-nos un cop més amb tot l’equip de Lionsgate, els quals la seva passió i ambició pel film són molt clares”, va dir Ritchie. “Estem encantats de ampliar i desenvolupar la nostre relació amb Joe, Adam, Nathan i Charlotte per a dur el film al públic dels Estats Units”.

“Som molt afortunats de treballar novament amb Ritchie, el qual el seu cinema transcendeix el gènere d’acció amb el seu ingeni i irreverència característics. Combinat amb els talents incomparables de Jake, Henry i Eiza, aquest film d’acció original i de ritme ràpid promet emocionar, sorprendre i delectar”, va dir l’executiva de Lionsgate, Charlotte Koh.




L’adquisició es produeix després de que el estudi també adquirís els drets estatunidencs de The Ministry of Ungentlemanly Warfare de Ritchie, un film de la Segona Guerra Mundial protagonitzada per Cavill i Eiza Gonzales. Aquesta última també apareixerà en el projecte protagonitzat per Cavill i Gyllenhaal, mentre es preparen per a concloure la producció aquesta setmana a Espanya. A ells també se’ls unirà els actors Carlos Bardem (Assassin’s Creed) i Fisher Stevens (Succession).

El projecte sense títol estarà escrit i dirigit per Ritchie. Encara es mantenen en secret més detalls sobre argument i personatges. Tot i això, es descriu com un espectacle d’acció de gran pressupost barrejat amb l’humor característic de Ritchie. El cineasta en serà productor al costat de Ivan Atkinson i John Friedberg de Black Bear International.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada