Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 d’octubre del 2023

'The Beekeeper'.

El primer tràiler ‘Red Band’ de The Beekeeper de David Ayer mostra un sanguinari thriller de venjança protagonitzat per Jason Statham.

MGM ha publicat el tràiler ‘Red Band’ de The Beekeeper, un nou film d’acció que arribarà als cinemes al Gener de 2024. En les imatges, Statham cerca venjança contra una poderosa empresa que estafa a la gent sense diners.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


Al costat de Statham, The Beekeeper està protagonitzat per Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad i Jeremy Irons.

“A The Beekeeper, la brutal campanya de venjança d’un home adquireix un interès nacional desprès de que es reveles que és un ex agent d’una organització poderosa i clandestina coneguda com Beekeepers”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

The Beekeeper marca la primera creació com a director des de The Tax Collector de 2020. També és conegut per dirigir End of Watch de 2012, Sabotage de 2014, Fury de 2014, Suicide Squad de 2016 i Bright de 2017.

Amb guió de Kurt Wimmer (Expend4bles, Salt), The Beekeeper està produït per Statham, Ayer, Bill Block, Chris Long i Wimmer. Andrew Golov, ThomZadra i Mark Birmingham són els productors executius.

The Beekeeper arribarà als cinemes el 12 de gener de 2024 de la mà de MGM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada