Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 23 d’octubre del 2023

'In the Hand of Dante'.

Segons Deadline, Oscar Isaac, Jason Momoa i Gerard Butler han estat escollits per a protagonitzar la pròxima adaptació cinematogràfica de In the Hand of Dante, basat en la novel·la homònima de Nick Tosches de 2003.

El projecte es centra en un acadèmic que descobreix la versió original de la Divina Comèdia de Dante Alighieri. Això marca l’última col·laboració de Isaac i Momoa després de coincidir en l’adaptació de Dune de Denis Villeneuve.


“Segueix la història del manuscrit original de La Divina Comèdia que emergeix en les urpes d’una xarxa de contraban del mercat negre en la perillosa part més vulnerable de la ciutat de Nova York i la màfia truca al cansat erudit Nick per corroborar que sigui autèntic”, es pot llegir en la sinopsis. “Aclaparat per la temptació, Nick desafia a la màfia i roba el manuscrit en un intent frenètic per tenir-ho tot. Segueix un camí obscur i violent des de un infern metafòric fins el paradís amb el seu amor Giulietta, mentre es desenvolupa una història paral·lela”.

In the Hand of Dante estarà dirigit per el nominat al Oscar, Julian Schnabel, qui també n’és productor executiu al costat de Martin Scorsese i Isaac. Tot i la vaga d’actors en curs, la producció ja ha començat a Itàlia, ja que els productors han pogut aconseguir un acord provisional amb SAG-AFTRA. Els productors són Jon Kilik, Francesco Melzi d’eril i Olmo Schnabel. Prové de MeMo Films, TWIN Productions, DreamCrew, Screen Capital/Screen One i Tribune Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada