Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 d’octubre del 2023

'Invincible Live-Action'.


El creador de Invincible, Robert Kirkman, ha ofert una actualització sobre l’adaptació cinematogràfica d’acció real del seu aclamat còmic de superherois.

Mentre parlava amb Variety, se li va preguntar a Kirkman sobre en quina etapa es trobava el film d’acció real de Invincible en termes de producció. El creador va assenyalar que encara és molt aviat per al projecte, però que les coses provablement s’acceleraran després de que el guió estigui “on ha d’estar”.

“[Està] encara en l’etapa del desenvolupament del guió”, va revelar Kirkman. “Crec que un cop que tinguem el guió on ha de ser, estarem en bon lloc i podrem avançar força ràpid desprès d’això. Però tots els factors que acabo de comentar són coses en els que estem pensant: Com es nota això nou? Com es nota això diferent? Com es notarà això com quelcom especial? Això són tasques molt difícils. També necessitem una manera de jugar amb la sèrie animada, però també diferenciar-nos i donar-li al film una raó d’existir. Hi ha molta feina a fer. Però tenim esperances”.

La nova temporada s’estrenarà a Prime Video el divendres 3 de novembre. La temporada 1 de Invincible es centrava en Mark Grayson, un noi de 17 anys que comença a desenvolupar superpoderós com ara súper força, vol i súper velocitat. Després comença a entrenar les seves habilitats sota la guia del seu pare, Nolan Grayson, qui és un dels superherois més poderosos de la terra, Omni-Man.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada