Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 24 d’octubre del 2023

'Whistle'.

Segons Deadline, l’estrella de Logan, Dafne Keen i Nick Frost,  Shaun of the Dead, han signat per a protagonitzar el pròxim film de terror titulat Whistle.

A més a més, Sophie Nélisse (Yellowjackets), Sky Yang (Rebel Moon) i Percy Hynes White (Wednesday) també han estat escollits per al projecte ambientat en l’escola de secundaria. Prové del director de The Nun, Corin Hardy, qui compara Whistle amb altres films clàssics tant del gènere de terror com de films sobre adolescents.

“L’argument de Whistle és simple, immediata i té una mitologia fresca i inquietant. Un objecte maleït que invoca la teva futura mort per a que vingui a buscar-te”, va dir Hardy en un comunicat. “El guió té ecos d’alguns dels meus horrors clàssics preferits com The Ring, A Nightmare on Elm Street o It Follows, amb elements de films fonamentals de l’escola secundaria com The Breakfast Club i Donnie Darko. Estic encantat de treballar amb aquest jove i brillant repartiment per a dur a la mort aquest nou horror inventiu, aterridor i cinematogràfic...em refereixo a la vida”.


Whistle estarà dirigit per Hardy a partir d’un guió escrit per Owen Egerton, basat en el seu conte. Estarà produït per David Gross (Room) per a No Trace Camping i Macdara Kelleher (The Pope’s Exorcist) per a Wild Atlantic Pictures. S’espera que la producció comenci a principis de novembre a Ontario, Canadà. No es veurà afectat per la vaga d’actors en curs ja que es realitzarà sota un contracte ACTRA en lloc de SAG-AFTRA.

“En el film, un grup inadaptat de estudiants de secundaria involuntaris ensopeguen amb un objecte maleït, un antic xiulet de mort asteca”, es pot llegir en la sinopsis. “Descobreixen que fer sonar el xiulet i l’aterridor so que emet convocarà a les seves futures morts per a caçar-los. A mesura que augmenta el nombre de cadàvers, els amics investiguen els orígens del artefacte mortal en un esforç desesperat per aturar la horrible cadena d’esdeveniments que han posta en marxa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada