Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 d’octubre del 2023

'Tiana'.


Segons Variety, l’escriptora de Midnight Mass, Joyce Sherri, ha estat escollida per a escriure i dirigir la pròxima sèrie de Disney+, Tiana, que serveix com a seqüela derivada de l’exitós film animat de 2009, La Princesa i el Gripau. Això es produeix després de tres anys des de que es va anunciar el projecte en el Disney Investor Day de 2020.

cAquest és el primer gran projecte televisiu de Sherri com a escriptora i directora principal. A més a més de ser part del equip de readcció de la sèrie de terror de 2021 de Mike Flanagan, Sherri també ha escrit alguns curtmetratges independents, inclosos Beauty, Forever, Down, Down, Baby i The Family Romance.

Tiana comptarà un cop més amb la veu de Anika Noni Rose, qui ha posat veu a la princesa protagonista de Disney en projectes animats com ara: Ralph Breaks the Internet. Ambientada després dels esdeveniments del film de 2009, la sèrie musical es centra en Tiana mentre ella “empren una nova i gran aventura com la recent coronada Princesa de Maldonia, però una crida del seu passat de New Orleans no es quedarà enrere”, es pot llegir en el resum.

El film nominat al Oscar 2009 The Princess and the Frog, dirigida per Ron Clements i John Musker, qui va coescriure el guió al costat de Rob Edwards, presenta a Tiana (Anika Noni Rose, Jingle Jangle: A Christmas Journey), un príncep granota que desesperadament vol tornar a ser humà, y un petó fatídic que els du als dos a una divertida aventura a través dels místics pantans de Luisiana.

A més de Rose, el repartiment del film va incloure a Bruno Campos (Nip/Tuck, Royal Pains), Keith David (Rick and Morty, The Thing, They Live), Michael-Leon Wooley (AJ and the Queen, Grand Theft Auto IV), Jim Cummings (DuckTales, Star Wars: The Clone Wars), Jennifer Cody (Shrek the Musical, Winx Club), John Goodman (The Righteous Gemstones, The Conners), Jenifer Lewis (Black-ish, The Addams Family Values), Terence Howard (Iron Man, Empire) i Oprah Winfrey (A Wrinkle in Time, The Color Purple).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada