Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de novembre del 2019

'Ant-Man 3'.


Des de THR ens informen de que el director Peyton Reed tornarà per a dirigir ‘Ant-Man 3’. Reed es va fer càrrec de la primera entrega després de que Edgar Wright abandones el projecte per diferències creatives amb Marvel. El 2018, Reed va tornar per a dirigir la seqüela, ‘Ant-Man and the Wasp’.

Segurament, tant Paul Rudd com Evangeline Lilly tornaran a interpretar a Ant-Man i The Wasp, respectivament. LA parella recentment va posar les veus per a l’experiència VR ‘Avengers: Damage Control’. Els personatges també van aparèixer a ‘Avengers: Endgame’, tot i que el personatges de Rudd, Scott Lang, va tenir un pes més important al film. Aquest film va presentar a Emma Fuhrmann com a la filla adolescent de Scott, Cassie Lang. En els còmics, Cassie va tenir eventualment els poders de canviar de mida i va tenir com a sobrenom Stature i Stinger.

Marvel studios no ha comentat res del argument, però seria una bona aposta que tant Michael Douglas i Michelle Pfeiffer també tornessin per interpretar els seus respectius rols com a Hank Pym i Janet van Dyne. Els socis, Luis (Michael Peña), Dave (Tip “T.I.” Harris), i Kurt (David Dastmalchian) també podrien tornar per interpretar els seus personatges, al costat de Judy Greer com a Maggie i Bobby Cannavale com a Jim.

‘Ant-Man 3’, encara no compte amb data d’estrena ni títol oficial. Però s’espera que el film s’estreni entre el 2022 i el 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada