Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de novembre del 2019

'Paul Thomas Anderson Project'.


Des de The Hollywood Reporter ens informen de que Paul Thomas Anderson ha trobat el seu proper projecte -per ara sense títol-, ambientat en un institut en els anys 70’s, i que també ha trobat una data d’inici de la producció, el Febrer de 2020 a Califòrnia.

El film sense títol, que Anderson escriurà, dirigirà i produirà a traves de la seva productora Ghoulardi Film Company, segueix un estudiant de secundària el qual lluita per equilibrar la seva educació amb la seva exitosa vida com actor infantil. Les fonts informen de que actualment el procés de repartiment està en marxa per trobar l’actor protagonista i que el projecte està pensat per tenir una gran varietat de papers, que poden unir-se en una peça per configurar diferents trames d’interès.

El director i escriptor, nominat al Oscar en vuit ocasions, tornarà a les seves arrels de la costa oest per al film, havent crescut a la vall de San Fernando i assistir primer al Santa Monica Collage, abans d’estar breument a la Universitat Emerson de Boston, Massachusetts i a la Universitat de Nova York. El projecte serà una de les 13 pel·lícules que es projectaran a The Golden State.

El cineasta va debutar a l’estranger amb el seu darrer film, l’any 2017 amb el drama d’època ‘Phantom Thread’. Ambientada en la industria de les costures del Londres dels anys 50’s i l’excèntric dissenyador de moda Reynolds Woodcock (Daniel Day Lewis), la producció va tenir lloc a Lythe, Anglaterra, Regne Unit. Va obtenir sis nominacions als Oscar i va guanyar el de Millor Disseny de Vestuari.

Des de THR.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada