Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de novembre del 2019

'Star Trek 4'.


Ja en vaig parlar fa més d’un any i mig, del projecte d’una quarta entrega de la nova saga de ‘Star Trek’. En aquella noticia comentava una informació sorgida de la CinemaCon, on el president de Paramount Pictures anunciava dues produccions de ‘Star Trek’, una que preparava Tarantino però que no estava relacionada amb la nova trilogia i la seqüela de ‘Star Trek: Beyond’.

Doncs bé ara tenim nova informació des de DHD, que diu el següent: El estudi està en conversacions finals amb Noah Hawley (Legion, Fargo), per a dirigir i escriure ‘Star Trek 4’ –que al principi tenia el retorn de Chris Hemsworth, però que va abandonar el projecte per diferències econòmiques i de calendari, i després van perdre els successius directors, l’últim S.J. Clarkson-.

Tot i que per ara trigarem a veure aquesta quarta entrega, ja que ara està enfeinat amb la quarta temporada de ‘Fargo’. També ha escrit un esborrany d’un film individual de ‘Doctor Doom’, però després de l’adquisició de Fox per part de Disney no es sap res d’aquest projecte, tret que els germans Russo (‘Captain America: Winter Soldier’, ‘Captain America: Civil War’, ‘Avengers: Infinity War’ & ‘Avengers: Endgame’), s’han interessat pel projecte i volen parlar amb ell.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada