Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de novembre del 2019

'Uncharted'.


Des de Variety ens informen de que el nominat al Oscar Mark Wahlberg (The Fighter, The Departed, Transformers: The Last Knight), està en negociacions finals per interpretar a Sully a l’adaptació a imatge real de ‘uncharted’, protagonitzada per Tom Holland, interpretant a un jove Nathan Drake.

Victor “Sully” Sullivan es una caça tresors americà, buscador de fortuna i un home de negocis, a més d’un amic, un mentor i la figura paterna de Drake. Wahlberg va està prèviament lligat al projecte per interpretar precisament a Nathan Drake, abans que l’estudi decidís convertir el film en una història d’origen. Segons les informacions, Wahlberg tenia moltes ganes d’unir-se al projecte.


‘Uncharted’, serà una preqüela de la sèrie de videojocs, basant-se en la seqüencia de ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la seva primera trobada amb el seu soci Victor Sullivan i en essència, configura els esdeveniments de tota la franquícia del joc.

Travis Knight (Bumblebee) dirigirà el film. Malgrat els anteriors esborranys que havien agradat de Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’), el nominat al Oscar David O. Russell, Thomas Dean Donnelly (‘Doctor Strange’), i Joshua Oppenheimer (‘Safe House’), i Joe Carnahan, aquesta nova versió del film durà a un nou escriptor a reescriure el recent descobert argument.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

‘Uncharted’, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions. El film s’estrenarà el 18 de Desembre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada