Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de novembre del 2019

'Moonfall'.

Lionsgate ha adquirit amb èxit, els drets de distribució Nord Americana als cinemes per a la propera èpica del director Roland Emmerich titulada, ‘Moonfall’, que serà el seu últim film d’acció de ciència-ficció des de que dirigís ‘Independence Day: Resurgence’ el 2016. S’espera que la producció comenci el primer trimestre de 2020 i l’estudi preveu estrenar-la el 2021.

A ‘Moonfall’, una misteriosa força que treu la lluna de la seva òrbita al voltant de la terra i l’envia a una fatal col·lisió en el seu trajecte, amb la vida tal com la coneixem. A poques setmanes abans d’impactar i, contra tot tipus de probabilitats, un equip divers llança una missió impossible en l’últim intent de desfer-ho a l’espai, deixant enrere a tothom que estima i arriscant-ho tot per aterrar a la superfície lunar i salvar el nostre planeta de l’aniquilació.

El film està escrit per Emmerich juntament amb Harald Kloser i Spenser Cohen. Se assembla a una combinació entre ‘2012’ i el film ‘Close Encounters of the Third Kind’ de Setven Spielberg, “una banda poc probable d’inadaptats que s’ha d’unir per salvar a la humanitat quan la lluna surt de la seva òrbita i pot danyar a la terra”.

Emmerich també serà productor a traves de la seva productora Centropolis. Mentre que Kloser serà productor a traves de la seva companyia Street Entertainment.

A part del sorprenent èxit de ‘Midway’, aquest nou projecte marcarà la segona col·laboració entre Emmerich i Lionsgate. El director de ‘Independence Day’ està vinculat a la direcció de ‘moonfall’ des del 2016, però va haver de posposar la producció per poder realitzar ‘Midway’, la qual es va estrenar a principis d’aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada