Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de novembre del 2019

'Malignant'.

Hi ha molts fans que estan encantats de que james Wan torni a l’Atlàntida seguint l’èxit de l’últim any que va suposar ‘Aquaman’, el pròxim retorn de l’Aussie al genere de terror amb Malignant ha creat expectatives molt altes entre els seus fans des de fa molt de temps. El co-escriptor/Director ha revelat a traves del seu instagram, una fotografia darrera de les càmeres, mentre anunciava que estava a punt de finalitzar la fotografia principal del film.


 ‘Malignant’ protagonitzat per Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), també comptarà amb George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man) i Jacqueline McKenzie (Pine Gap).

El film, del qual per ara no es sap l’argument, però es basa en una història co-escrita entre el director i la seva novia Ingrid Bisu, amb la que es va casar recentment el director australià de 42 anys. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. El film està finançat per Starlight Media i Midas Innovation, que distribuiran a la Xina i New Line s’encarregarà de la distribució restant. Aparentment ‘Malignant’ no te cap relació amb la novel·la gràfica publicada pel propi director Malignant Man, lligada anteriorment en un llargmetratge de Fox, tot i tenir el mateix títol, en un principi no tenen cap relació.

El 14 d’Agost de 2020 que es la data escollida de l’estrena, també és la data d’estrena d’altres films de la competència, ‘Escape Room 2’ de Sony, el thriller d’acció de Universal ‘Nobody’ protagonitzat per Bob Odenkirk i el film animat de Disney ‘The One and Only Ivan’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada