Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de novembre del 2019

'Soul'.

Disney/Pixar ha publicat el que és el primer tràiler de el seu nou film animat, ‘Soul’, prestant les seves veus el guanyador d’un Oscar Jamie Fox (Ray) i la guanyadora d’un globus d’Or Tina Fey (30 Rock). Programada per estrenar-se el pròxim 19 de Juny de 2020.

“Perquè estic aquí”, és la pregunta al cor de Soul, un film que explora d’on provenen les ànimes. Per a la pel·lícula, Pixar han somiat que els seminaris “Vosaltres”, on les ànimes aprenen personalitats i salten als cossos de la gent a mesura que es van graduant. El protagonista del film Joe Gardner (Foxx) és un professor de música que aconsegueix el seu somni una actuació musical, però fa un pas equivocat i l’ànima surt del cos, com a resultat acaba al seminari de “vosaltres”. Joe s’aventurarà pel cosmos per trobar el seu camí de tornada”.

Al film també hi presten les seves veus: Daveed Diggs, Questlove i Phylicia Rashad.

El film estarà dirigit pel guanyador d’un Oscar Peter Docter (‘Up’, ‘Inside Out’) i produïda pel nominat al Oscar Dana Murray (Lou). ‘Soul’ s’estrenarà competint amb el film sense títol de Universal, una comèdia dirigida per Judd Apatow i escrita per Pete Davidson i el propi Apatow, i amb el drama musical ‘In The Heights’ de Warner Bros. El film també competirà el mateix cap de setmana amb l’estrena de Paramount Pictures, ‘Top Gun: Maverick’.

A continuació el tràiler i un nou cartell...

          

          


‘Soul’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 19 de Juny de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada