Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de novembre del 2019

'Bad Boys For Life'.

Sony Pictures ha donat a conèixer el nou tràiler, de la esperada tercera entrega de ‘Bad Boys’, ‘Bad Boys For Life’. De nou amb Will Smith i Martin Laurence, com el detectiu Mike Lowrey i Detective Marcus Burnett, respectivament.

Aquí el tràiler...

          

          

En aquesta nova entrega es centre a Miami PD i el seu equip d’elit AMMO per intentar fer caure Armando Armas, cap d’un càrtel de drogues. Armando és un assassí a sang freda amb una naturalitat viciosa i burlesca. Ell està compromès amb el treball de càrtel i envia la seva mare per a matar a Mike Lowrey. Paola Nuñez interpretarà a Rita, la dura i divertida psicòloga criminal que es nombrada cap del AMMO i antiga novia de Mike...la que es va escapar.

Al costat de Smith i Lawrence, hi podem trobar a Joe Pantoliano (The Sopranos), el qual tornarà a interpretar al Capità Howard juntament amb Theresa Randle (Spawn) interpretant a Theresa, la dona de Marcus. A aquest s’hi uniran Vanessa Hudgens (The Princess Switch), Alexander Ludwig (The Hunger Games), i Charles Melton (Riverdale), els quals interpretaran a una moderna unitat policial molt especialitzada que topa amb la vella escola Bad Boys, Lowrey i Burnett, quan apareix una nova amenacça a Miami. Entre els nouvinguts es troba Jacob Scipio (Hunter Killer), que interpretarà el despietat líder del càrtel de drogues, Paola Nuñez (The Son) i DJ Khaled en un rol sense especificar.

Els dos primers films van estar dirigits per Michael Bay. En aquesta ocasió són els directors Adil El Arbi i Bilall Fallah qui dirigeixen aquesta tercera entrega, amb un guió de Peter Craig (Bad Boys 2), Joe Carnahan (The A-Team) i Chris Bremmer. Jerry Bruckheimer produirà de nou. Doug Belgrad també serà productor juntament amb Smith, Barry Waldman, Mike Stenson, Txad Oman i James Lassiter com a productors executius.

‘Bad Boys For Life’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 17 de Gener de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada