Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de novembre del 2019

'Color Out of Space'.

RLJE Films ha publicat el primer tràiler de ‘Color Out of Space’, protagonitzada per el guanyador de l’academia Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy) i basat la història de H.P. Lovecraft. El film arribarà als cinemes el pròxim 24 de Gener de 2020, a continuació el tràiler...

          


Escrita i dirigida per Richard Stanley (Hardware), ‘Color Out of Space’ és descrita com una història de terror sobre els Gardners, una família que es trasllada a una granja remota en la rural Nova Anglaterra per escapar del bullici del segle XXI. Estan ocupats adaptant-se a la seva nova vida quan un meteorit xoca contra el seu pati davanter. El misteriós aeròlit sembla fondre’s a la terra, infectant tant la terra com les propietats de l’espai-temps amb un estrany i diferent món. Al seu horror, la família Gardner descobreix que aquesta força alienígena està mutant gradualment totes les formes de vida que toca...inclòs ells mateixos.

La pel·lícula també està protagonitzada per Joely Richardson (Red Sparrow), Madeleine Arthur (Big Eyes), Brendan Meyer (The OA), Tommy Chong (After Hours), Elliot Knight (Titans), Julian Hilliard (The Haunting of Hill House) i Q’Orianka Kilcher (The Alienist).

Ja han passat tres anys des de l’anunci de la participació de SpectreVision en l’adaptació del relat breu de Lovecraft. El film serà el retorn del director Stanley, després de la seva destitució de l’adaptació de l’obra de H.G. Wells ‘The Island of Dr. Moreau, tal com recull el brutal documental ‘Lost Soul: The Doomed Journey’ de Richard Stanley sobre ‘Island of Doctor Moreau’.

‘Color Out of Space’ està produïda per SpectreVision juntament amb Daniel Noah, Lisa Whalen, Elijah Wood i Josh C. Waller. Johnny Chang, Peter Wong, Timur Bekbosunov, Emma Lee, Stacy Jorgensen, Elisa Lleras i Michael M. McGuire seran productors executius.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada