Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 de novembre del 2019

'Cash Truck'.


L’expectació ha anat en augment quan es va anunciar el mes passat que Guy Ritchie (Aladdin, The Gentlemen) i Jason Statham (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) es reunirien per quarta vegada per a ‘Cash Truck’ i ara el projecte comença a avançar després de ser adquirit per MGM, segons Deadline.

El film segueix a H, un personatge fred i misteriós que treballa per una companyia de camions responsable de moure centenars de milions de dòlars pel voltant de Los Angeles cada setmana. Teixida a traves d’una construïda narrativa acurada e intrigant, el film es mou a traves d’una cronologia i entre diverses perspectives dels personatges per a una experiència emocionant i sensible.


El CEO de Miramax, Bill Block, produirà al costat de Ivan Atkinson, i ha afegit: “Treballar de nou amb Guy Ritchie en la nostra segona col·laboració junts, al costat del reconegut actor Jason Statham, és un privilegi, i preveiem que el to i el sabor d’aquests dos amics de fa temps ressuscitarà res menys un veritable clàssic del gènere”.

Scott Eastwood (Suicide Squad, The Fate of the Furious, Pacific Rim: Uprising) també s’ha sumat al projecte.

Després d’estrenar enguany ‘Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’, el pròxim projecte de Statham inclou ‘Spy 2’, reprenent el rol còmic de Rick Ford.

Ritchie i Statham han treballat anteriorment en l’aclamat debut al llargmetratge del escriptor/director i estrella, en el film ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’, seguida de la comèdia criminal ‘Snatch’ i ‘Revolver’ un thriller menor de culte. El director deixarà enrere les arrels carregades de crims l’any 2009 per un blockbuster, el film d’èxit ‘Sherlock Holmes’ i la seva seqüela al 2011 ‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’, així com l’adaptació a la gran pantalla de ‘The Man from U.N.C.L.E’, i una revisió del conte clàssic ‘King Arthur: Legend of the Sword’ i la adaptació a live-action d’un dels clàssics de Disney, ‘Aladdin’, amb gran èxit de taquilla amb $1.050.693.953, i amb molt bona recepció per part del públic 7,1/10 a IMDb, tot i que no tan aclamada per la critica que li donava un 53/100 a Metacritic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada