Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 16 de novembre del 2019

'Sin City TV Series'.


El 2005, Frank Miller va fer equip amb Robert Rodriguez per portar els còmics de Sin City de Miller a la gran pantalla. Ara, els dos estan apunt de tornar a formar equip per a més històries neo-noir en un mitjà diferent. Segons informen des de Deadline, Miller hauria tancat un acord amb Legendary per adaptar Sin City a la televisió. Rodriguez segons sembla estaria en negociacions finals per unir-se al projecte.

Si Legendary arriba a un acord amb Rodriguez, aquest serà productor executiu de la sèrie al costat de Miller, Stephen L’Heureux i Silenn Thomas. L’Heureux va ser productor executiu de ‘Sin City: A Dame to Kill For’; mentre que Thomas és el Conseller en Cap (Chief Executive Officer) de la productora de Miller. Els temes gràfics de Sin City probablement pot ser que acabin a una xarxa Premium o en un servei de streaming. Però pel que sembla, l’acord promet una temporada completa sempre que els productors puguin trobar-la apropiada per a casa. El contracte de Miller també estipula que escriurà una preqüela animada de classificació R dels seus còmics.

No és el primer cop que Hollywood intenta dur Sin City a la petita pantalla. El 2017, The Weinstein Company va començar a treballar amb Dimension Films per produir una sèrie amb l’ex-showrunner de ‘The Walking Dead’, Glen Mazzara, escrivint el guió i Len Wiseman dirigint el pilot. Però després del escàndol a The Weinstein Co., el projecte va desaparèixer.

El film original de ‘Sin City’ (2005) de Miller i Rodriguez va ser un èxit financer molt aclamat per la critica. Malauradament, ‘A Dame to Kill For’, no va tenir la mateixa sort. La seqüela va tenir critiques dispars i sols va recaptar $39,4M a nivell mundial havent costat $65M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada