Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de novembre del 2019

'The Call of the Wild'.

20th Century Fox, ha publicat el que es el primer tràiler del nou film basat en la novel·la de Jack London de 1903, ‘The Call of the Wild’, protagonitzada per Harrison Ford (‘Blade Runner 2049’, ‘Star Wars: The Force Awakens’), Dan Stevens (‘Apostle’, ‘Legion’), Cara Gee (‘The Expanse’) i Karen Gillan (‘Guardians of the Galaxy’, ‘Jumanji: Welcom to the Jungle’).

A continuació el tràiler i cartell...

          

          



El film està dirigit pel candidat al Oscar Chris Sanders (‘The Croods’, ‘How to Train Your Dragon’) a partir d’un guió del també candidat al Oscar Michael Green (‘Logan’, ‘American Goods’).

Erwin Stoff (‘The Matrix’, ’13 Hours’) és qui produeixi al costat del co-productor Ryan Stafford (‘War for the Planet of the Apes’). Diana Pokorny (‘Downsizing’, ‘Daddy’s Home’) és la productora executiva amb Steve Asbell supervisant per a Fox.

Les adaptacions prèvies de la història inclouen la versió de 1935 de Clark Gable i el film de 1972 protagonitzat per Charlton Heston, amb diversos films i especials de televisió inspirats en la història clàssica.

‘The Call of the Wild’, te fixada la data d’estrena el pròxim 21 de Febrer de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada