Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 19 de març del 2013

Bale com a Moises a 'Exodus' ?

I és que Ridley Scott director de la nova adaptació sobre la figura de Moises, 'Exodus', vol a Cristian Bale com a protagonista del film.

L'any passat ja varem tenir 'Batalla' entre tres Blancanieves, 'Blancanieves y La Leyenda del Cazador', 'Mirror, Mirror' i 'Blancanieves' de Pablo Berger. Aquest any tindrem una 'Batalla' entre dos 'Junglas de Cristal a la Casa Blanca', 'Objetivo: La Casa Blanca' i 'Asalto a la Casa Blanca'. I per al pròxim any dues 'Batalles' més, la primera és 'Gods and Kings' de la Warner Bros i la segona en disputa és la de Ridley Scott 'Exodus'.



 'Gods and Kings' li van oferir a Steven Spielberg dirigir-la, però va acaba decantant-se per a realitzar 'Robopocalipsis', el següent director de la seva llista per abordar aquesta pel·lícula ha passat a ser Ang Lee, recent guanyador del premi a millor director en la passada cerimònia dels Oscars. A Lee li interessa la idea, però les negociacions són preliminars en aquest moment, tal com comentava Deadline fa uns dies.


La versió de Fox, titulada 'Exodus', compta ja amb Ridley Scott confirmat com a director i el seu rodatge es produirà de manera imminent en quant el realitzador acabi la postproducció de 'The counselor' i el rodatge de l'episodi pilot de 'The Vatican'. El factor determinant que ha fet que Scott es decideixi per aquesta pel·lícula en lloc d'esperar a les seqüeles de Prometheus o Blade Runner sembla haver estat la recent reescriptura que Steve Zaillian (La llista de Schindler, American Gangster) ha fet del guió, deixant ja llest i convertint a 'Exodus' en una gran prioritat per a l'estudi.


Amb un director fitxat i un guió a punt, el següent pas és trobar la gran estrella que doni vida al protagonista, i tant Fox com Scott volen que Christian Bale sigui qui lideri l'èxode del poble jueu.

No hi ha res concret encara en aquest apartat, ja que les converses amb l'actor acaben de començar, però no seria la primera vegada que Bale es mostra temptat per una figura bíblica, ja que va estar a punt d'interpretar a Noè a la pel·lícula que Darren Aronofsky estrenarà l'any que ve.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada