Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 28 de març del 2013

La pròxima pel·lícula de Matthew Vaughn serà 'The Secret Service'


Després de deixar la direcció de 'X-Men: Days of Future Past' ja s'especulava quina podria ser la pròxima pel·lícula que dirigís, i ahir es va confirmar l'acord de la Fox. Fox serà qui distribuirà la pel·lícula i Matthew Vaughn tornarà a adaptar un còmic de Mark Millar, tal i com ja va succeir amb Kick Ass i la seva seqüela.

Així doncs Vaughn i Millar tornaran a col·laborar junts després dels dos films ja anomenats, a més de continuar com a productor en la nova pel·lícula de X-Men, Vaughn també exercirà un paper creatiu en el reboot dels '4 fantàstics', i Millar és "el Joss Whedon" l'univers comiquero de FOX, així que a l'estudi li convé mantenir-los contents .



Vaughn ha escrit el guió amb la seva col·laboradora habitual, Jane Goldman, a partir d'un còmic creat a mitges entre el director, Millar i el dibuixant Dave Gibbons (Watchmen). La trama de 'The Secret Service' és bàsicament una pel·lícula de James Bond però des del punt de vista macarra i violent de Millar, presentant a un mega espia a punt de retirar-que decideix entrenar al seu jove nebot perquè reculli el seu testimoni.

Igual que va passar amb 'Kick-Ass', Vaughn es pagarà aquesta nova pel·lícula pràcticament de la seva butxaca a través de la seva productora Marv Films i FOX s'encarregarà dels drets internacionals, en un moviment similar al realitzat per 'Universal' amb la cinta de superherois d'estar per casa i seva seqüela.

La producció començarà el mes d'Agost i FOX ja ha fixat la data d'estrena per al pròxim 14 de novembre de 2014.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada