Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 4 de març del 2013

Warner fa un 'reset' amb 'La Liga de la Justícia'


I és que sembla a ser que Warner Bros + DC, voldria obtenir el mateix exit que ha obtingut per Marvel/Disney, pel que fa a les adaptacions dels seus personatges mítics a la gran pantalla.


Després de donar-li moltes voltes sobre com rellançar els seus personatges, quina plantilla d'equip utilitzar o quina història seria l'apropiada, l'estudi va decidir llançar l'última versió del guió que tenien (a càrrec de Will Beall, guionista de Gangster Squad) per la finestra i començar de nou, i el seu nou pla és apostar en gran.

El Mayimbe de Latino Review, qui té prou credibilitat guanyada amb les seves exclusives en el passat com per ser fiable en alguna cosa d'aquest calibre, ha pujat un nou vídeo recopilant el que es cou ara mateix a Warner, on ha esclatat la preocupació davant el monopoli de franquícies per part dels seus rivals.




El Mayimbe assegura que l'èxit de Els Venjadors i el recent anunci de Star Wars VII a càrrec de Disney ha "canviat les regles del joc" i ara Warner es veu obligada a haver de llançar el seu univers DC de la millor manera possible.

Primer punt: 'El Hombre de Acero' (Man of Steel) de Zack Snyder serà la cinta sobre la qual se sustentarà aquest univers, i el seu protagonista, Henry Cavill, repetiria com a Superman en aquesta possible pel·lícula de 'La Liga de la Justícia'. Cal destacar que el tema preferit dels últims dies és que la cinta de Snyder és realment bona i en l'estudi estan encantats després de les primeres exhibicions.

Segon: Una visió creativa ferma per tot l'univers. Marvel té a Joss Whedon i Lucasfilm a J.J. Abrams, així que aquí necessiten un nom de calibre, i volen que Christopher Nolan figuri com com a productor / padrí de la companyia. Fa anys ja es va parlar de Nolan per aquest càrrec, però després produir 'El Hombre de Acero',  semblava que el director anglès s'havia rentat les mans i abandonat els còmics; ara l'haurien convençut de nou, i tots els superherois de la companyia passaran per seva aprovació.

A més, Zack Snyder també comptarà amb el càrrec de productor, i hi ha la possibilitat que acabi dirigint la pel·lícula.

Tercer: Amb l'entrada de Nolan de nou en acció arriba la pregunta que tots es fan després d'haver vist 'El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace': qui serà el nou Batman? Doncs sembla que després de considerar seriosament, en Warner ja no busquen un nou actor jove per al paper, sinó que volen anar sobre segur i aconseguir de nou a Christian Bale. Bale és una garantia taquillera a causa de la seva associació prèvia amb el personatge i donaria prestigi a aquest nou rellançament. Amb Nolan fitxat, Bale entraria també en el projecte per efecte dòmino, i més, l'actor ja va estar a punt de treballar amb Snyder a The Last Photograph, de manera que seria un trio ferm sobre el qual sustentar la pel·lícula.

El web assegura que els contractes s'estan realitzant en aquest precís moment, així que en unes setmanes podríem sortir de dubtes sobre el que passarà amb 'La Liga de la Justícia'.

La úniques incògnites que queden són a nivell de calendari (es parlava d'estrena el 2015, però a hores d'ara seria anar molt justos de temps) i qui s'encarregarà del guió. El nom ideal seria David S. Goyer, continuant el seu treball previ en la trilogia del 'Caballero Oscuro' com 'El Hombre de Acero', però també hi ha la possibilitat que es realitzi primer una seqüela del nou Superman.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada