Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 28 de març del 2013

Una nova armadura més de 'Iron Man 3'

En aquest cas es tracte de la Mark 34 o anomenada Sub-Orbital, i que ja varem veure un conceptual art on s'insinuava en que podria sortir al final de la pel·lícula en els credits finals enllaçant amb la història de 'Los Guardianes de la galaxia'.




 Una de les més esperades és la que ja es va difondre en plena acció al final de l'últim tràiler, l'anomenada "Hulkbuster", armadura qua ja es va especular podria haver aparegut a 'Los Vengadores', tot i que finalment com vam poder veure en realitat es tractava de una mena d'embolcall balístic per a la nova armadura que Stark va utilitzar per combatre els Chitauri.

La primera sinopsi oficial de 'Iron Man 3' es presenta així: El descarat però brillant empresari Tony Stark (Iron Man) s'enfronta contra un enemic el qual l'abast dels seus poders no té límits. Quan Stark veu com la seva vida personal queda destruïda a mans del seu enemic, s'embarca en una angoixant recerca per trobar els responsables. En aquest viatge veurà com el seu pols es posa a prova. Quan es veu entre l'espasa i la paret, Stark aconsegueix sobreviure pels seus propis mitjans, confiant en el seu enginy i el seu instint per poder protegir a les persones que vol. Durant la seva lluita Stark descobrirà la resposta que el turmentava: és el vestit el que fa l'home o és l'home qui fa el vestit?

I de regal un petit tràiler on es pot apreciar a Peper Potts enfundada en una armadura...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada