Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 14 de març del 2013

Ja tenim en marxa la seqüel·la de 'Beetlejuice'


Després de molts anys rumorejant-se la possible estrena d'aquesta pel·lícula dels anys 80, sembla a ser que s'han decidit posar-se a treballar perquè sigui una realitat.

El setembre de l'any passat es va saber que Warner Bros havia fitxat els guionistes David Katzenberg i Seth Grahame-Smith per dos anys, i entre els seus objectius tenien la segona part d'aquell clàssic de Tim Burton.


Després d'una reunió de Grahame-Smith (Sombras Tenebrosas) amb Michael Keaton, us deixem a continuació la foto original que ha publicat el guionista, deixant molt a les clares que ha començat per fi a escriure el guió de la seqüela (mai un remake , sempre s'ha pensat en seqüela directa).


S'espera que més de Michael Keaton, que està encantat amb la seqüela, s'involucrin també Geena Davis, Alec Baldwin i Winona Ryder. Curiosament ningú parla del senyor Burton, encara que si el guió és bo no només produirà la cinta (que ho farà sense dubte com ja va fer amb un altre guió de Grahame-Smith, Abraham Lincoln: Cazador de Vampiros), sinó que s'asseuria al butaca de director, reunint així a tot l'equip original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada