Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 15 de març del 2013

'Jurassic Park 4' ja té director


I Universal Pictures ha escollit al director que menys apostava la gent, Colin Trevorrow, segons recull a la seva web THR.


És un moviment arriscat per part de l'estudi, ja que se l'estan  jugant amb aquest petit realitzador independent en lloc d'haver apostat per algú més experimentat en aquest tipus de megaproduccions, fet que pot significar dues coses:

1) estan encantats amb les idees i sensibilitat que pugui aportar Trevorrow al projecte.

2) s'han estalviat una bona quantitat de diners contractant-lo i els importa un rave el que surti d'aquí, ja que amb posar JP4 en els pòsters serà suficient reclam perquè la gent vagi al cinema.


Pel que es desprèn del comentari a twitter de Frank Marshall, productor de la pel·lícula, sembla que és més bé la primera opció:


L'anterior cinta de Trevorrow va ser la bonica 'Safety Not Guaranteed', que va aconseguir cridar l'atenció durant el passat festival de Sundance i va agradar molt en el seu pas per Sitges, impulsant el reconeixement d'aquesta jove promesa, fins fer-se amb projectes com el remake de el 'Vuelo del Navegante'. Sembla que aquesta cinta haurà d'esperar i que la seva prioritat serà ara la producció de Spielberg i Marshall.

Es desconeix qualsevol indici de la història que tindrà 'Jurassic Park 4', ja que és un projecte que porta una dècada en desenvolupament i ha passat per mans de desenes de persones, passant de la típica seqüela que es podria esperar d'aquesta saga fins rocambolesques versions en les que es fusiona ADN humà amb el de dinosaures per donar lloc a dinohumans utilitzats com armes de l'exèrcit. L'últim esborrany del guió el firmen Rick Jaffa i Amanda Silver (The Relic, El Origen del Planeta de los Simios).

Problema gros, més enllà de la barreja de guió que puguin tenir o que Trevorrow es trobi amb 100 quilos sobre de la taula i no sàpiga què fer amb ells: la pel·lícula s'estrenarà, llevat que anunciï un nou canvi, el proper 13 de juny de 2014, és a dir, aquest director té exactament 15 mesos per preproducció, rodatge i postproducció de la que segur serà una pel·lícula carregada d'efectes especials. Tota la sort del món per a aquest bon home davant el que se li acosta.

Aquí el tràiler de la seva última pel·lícula...

       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada