Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 5 de març del 2013

GK Films prepara el reboot de 'Tomb Raider'

La nova pel·lícula que estan preparant conjuntament GK Films i Crystal Dinamics serà una precuela i tindrà una Lara Croft més jove. Per tant es busca una nova actriu més jove per donar vida a una nova Lara Croft.


El videojoc 'Tomb Raider' surt avui a la venda per a PlayStation 3, Xbox 360 i PC. Amb motiu del llançament mundial -un dels més esperats de l'any-, Crytal Dnamics mostra noves dades sobre la pròxima entrega cinematogràfica de la saga.

L'argument del nou videojoc de 'Tomb Raider' ens mostra una protagonista jove, endurida per les adversitats a les quals s'haurà d'enfrontar d'una manera sobtada i sense concessions. Aquest sembla ser el nou perfil ideal pels propietaris de la franquícia.



"Estem treballant en una nova pel·lícula de 'Tomb Raider' amb l'horitzó de Lara Croft", va afirmar Darrell Gallagher, un dels responsables del projecte. Sobre l'associació entre Crystal Dynamics i GK Films, va afirmar "és una bona associació. Estem veient aquest gran repte a partir d'una mateixa òptica".

Fins ara hi ha dues pel·lícules de Tomb Raider, protagonitzades per l'actriu Angelina Jolie en els anys 2001 i 2003. Aconseguint una taquilla mundial propera als 436 milions de dòlars. Es tracta d'un filó a tenir en compte per a Hollywood. Queden per veure els nous passos en el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada