Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 15 de març del 2013

Finalment l'escollit és Dave Bautista

Fa uns dies publicava que ja hi havia segon actor confirmat per a 'Guardianes de la Galaxia', després de que Pratt s'adjudiques el paper de Starlord, en aquest cas era Jason Momoa en el paper de Drax. Doncs bé ara salta la notícia que aquest paper finalment serà per l'ex-lluitador de Wrestling Dave Bautista més conegut aquí com a Batista.



























Es comenta que Momoa tenia el contracte a la mà, però no acceptava les condicions de Marvel -famosos per gorronejar amb els sous dels seus actors- i va decidir demanar més diners. A Marvel no van afluixar, així que van ser directament a seleccionar al segon de la seva llista. El Mayimbe de Latinoreview posa números exactes a la quantitat culpable:




Batista s'uneix així al ja confirmat Chris Pratt (La Noche Más Oscura), que interpretarà a Peter Quill / Starlord, líder d'aquest grup intergalàctic que s'ha d'enfrontar a Thanos (el dolent que es veia al final de Los Vengadores). Els altres membres que componen l'equip són Groot, un ésser meitat home-meitat arbre; Rocket Raccoon, un ós rentador modificat genèticament que va armat fins a les dents, i l'assassina Gamora, última supervivent de la seva espècie.


Els dos primers estaran generats per ordinador -per posar veu al ós rentador estan buscant a algun còmic del calibre, en la línia d'Adam Sandler o Jim Carrey-, així que dels papers físics només queda per conèixer l'actriu que interpreti a Gamora; sent la també lluitadora Gina Carano (Haywire) un dels noms més rumorejats per al paper. Tenint en compte les dates en què estem, en unes setmanes segurament ja coneixerem l'elecció de Marvel.

James Gunn (Slither: La plaga, Super) s'encarregarà de dirigir la pel·lícula, que té ja una data d'estrena fixada per l'1 d'agost de 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada