Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 14 de març del 2013

La guixeta

Oz: Un Mundo de Fantasía lidera la guixeta de casa amb una recaptació de 2 milions d'euros, tot i que amb una recaptació baixa, respecte al que esperava Disney recaptar. La pel·lícula sortia amb quasi 650 copies, moltes en 3D, i no ha arribat a superar els 2 milions d'euros. La critica no la deixava ben parada, tot i que no se sap si han arribat a influir alhora de anar a veure-la al cinema o no.

Un altre pel·lícula que sortia amb menys de la meitat de les copies que la de Sam Raimi, a recaptat quasi la mateixa quantitat 1,9 milions d'euros, la pel·lícula és la nova de Pedro Almodóvar, 'Los Amantes Pasajeros', que tot i que també ha tingut força critiques negatives, fins i tot arribar a qualificar-la com la pitjor de les seves pel·lícules, ha estat la que més recaptació d'inici ha tingut de les que ha fet fins ara.

La quarta posició és per un altre estrena de la setmana, en aquest cas es tracta de  Parker, nova pel·lícula de Jason Statham donant vida un cop més a un "protector". El més curiós de tot, potser, és el fet que sigui Taylor Hackford, un tipus amb una filmografia força interessant (Eclipse Total, Pactar con el Diablo, Ray) el que s'hagi fet càrrec d'un títol aparentment menor en la carrera de tots els seus implicats. Sigui com sigui, la pel·lícula compleix amb el que s'esperava i confirma que Statham és un valor bastant decent per pel·lícules de meitat del top ten a la guixeta.

TAQUILLA ESPAÑOLA
Oz: Un Mundo de Fantasía2,0 Mill. €2,0 acum.1 s.
Los Amantes Pasajeros1,9 Mill. €1,9 acum.1 s.
Hansel y Gretel: Cazadores de Brujas0,9 Mill. €2,8 acum.2 s.
Parker0,6 Mill. €0,6 acum.1 s.
Dando la Nota0,5 Mill. €0,5 acum.1 s.
El Lado Bueno de las Cosas0,4 Mill. €8,1 acum.7 s.
Argo0,4 Mill. €5,9 acum.20 s.
Mamá0,3 Mill. €7,7 acum.5 s.
Django Desencadenado0,2 Mill. €10,2 acum.8 s.
La Jungla: Un Buen Día para Morir0,2 Mill. €3,3 acum.4 s.
Fuente BoxOffice.es y @RentrakSpain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada