Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 4 de març del 2013

'El Hobbit: Un Viaje Inesperado' supera els 1.000 milions en la guixeta Mundial


La nova saga iniciada per Peter Jackson, El Hobbit, ja ha superat la barrera dels 1.000 milions de dòlars en la guixeta mundial, lo que l'alça al 15è lloc del ranking de les més recaptació, per sota de pel·lícules com 'El Caballero Oscuro' o 'Alicia en el Pais de las Maravillas' de Tim Burton.

Les adaptacions de JRR Tolkien a càrrec de Peter Jackson van tocar sostre amb la recaptació de  'El Señor de los Anillos: El Retorno del Rey'  amb una recaptació de 1.119 milions de dòlars. Xifra que li va permetre arribar fins al sisè lloc de la taula absoluta.


Els resultats de  'El Hobbit: Un viaje inesperado' serveixen com a bon auguri per a les seves dues pròximes pel·lícules, amb estrena a finals d'aquest any i del proper any 2014 respectivament.

Encara falten dues setmanes per a la posada de llarg de  'El Hobbit: Un viaje inesperado' en format domèstic, tant en DVD com en Blu Ray (previst per als Estats Units el pròxim 19 de març). El que sens dubte farà millorar encara més els resultats de la producció dirigida per Peter Jackson.

La segona entrega de la trilogia 'El Hòbbit' arribarà als cinemes el pròxim 13 de desembre, amb el títol 'El Hobbit: La Desolación de Smaug'. Finalment serà el torn de 'El Hobbit: Partida i Regreso', estrena el 17 de desembre de 2014 (recentment retardada l'estrena, prevista per al 18 de juliol del mateix any).

Per ara 'El Hobbit: Un viaje inesperado' ha aconseguit a USA 700 milions de dòlars, mentre que al mercat internacional ha aconseguit 301,1 milions de dòlars. Total recaptat: 1.001.100.000 $.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada