Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

divendres, 1 de març del 2013

Noves incorporacions

Per una banda tenim Gary Oldman que s'uneix suma al repartiment de 'Dawn of The Planet of The Apes' com a cap de la resistència humana contra el domini dels simis, acompanyant Jason Clarke i al fitxatge recentment anunciat de Kodi-Smit McPhee.


Pel que fa Paul Bettany s'uneix suma al repartiment de 'Trascendence', que prepara Wally Pfister director de fotografia de Nolan, amb Johnny Depp. Es desconeix per ara el paper que farà, però s'especula que interpreti a un científic colaborador de Depp. Informa The Hollywood Reporter.




L'argument de 'Trascendence' és el següent: 


- Johnny Depp interpreta un científic que treballa amb la seva dona (actriu encara no fitxada; Noomi Rapace mai va ser abordada per al paper i Kate Winslet tampoc estava disponible) i un company (actor encara no fitxat, Ewan McGregor va rebutjar el paper i Tom Hardy té problemes d'agenda) en un projecte d'intel·ligència artificial.

- Un grup de terroristes anti-tecnologia assalta el complex, no abans que Depp inserti en la seva ment el projecte d'ordinador en què estan treballant. L'ara científic-supercomputadora comença a evolucionar conforme es connecta a Internet i entaula contacte amb altres màquines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada