Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 25 de març del 2013

'Capitan America 2: The Winter Soldier'


La última notícia que coneixem de la segona entrega de 'Capitan America 2: The Winter Soldier', són les negociacions per incorporar a Robert Redford al repartiment, s'especula que seria per interpretar al cap de S.H.I.E.L.D.



Recordem que 'Capitán América 2: Soldado de Invierno' es desenvoluparia precisament després dels esdeveniments descrits en 'Los Vengadores'. Comptant amb un gran nombre de "retorns", com el de Sebastian Stan, qui a més seria almenys un dels eixos centrals del film ja que passaria de ser Bucky a convertir-se en el Soldat d'Hivern (per una sèrie de vicissituds derivades de l'argument de la primera pel·lícula).

L'argument de 'Capitán América 2: Soldado de Invierno' s'enquadra en els moments posteriors als esdeveniments descrits en 'Los Vengadores'.  És a dir, es desenvolupa en l'època actual. Bucky, gran amic del Capità Amèrica va quedar amb amnèsia després de quedar gairebé mort, convertint-se en un perillós assassí congelat criogènicament anomenat Soldat d'Hivern. Amb l'ajuda del cub còsmic i de Falcon, el Capità Amèrica haurà d'aconseguir recordar la realitat al seu amic Bucky abans que sigui massa tard.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada