Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 27 de setembre del 2018

'Birds of Prey'.

Des de Variety ens informen de que les actrius Jurnee Smollett-Bell i Mary Elisabeth Winstead, seran les companyes de Margot Robbie a ‘Birds of Prey’, en la que Robbie a més exercirà com a productora.

Jurnee Smollett-Bell du des dels 5 anys en el món de l’espectacle tot i que la seva fisonomia no es gaire coneguda, ha tingut una carrera força llarga, començant per sèries com ‘Hangin’ with Mr. Cooper’, ‘Full House’ fins a ‘Friday Night Lights’, ‘True Blood’ o ‘Underground’. El seu últim treball reunint-se de nou amb HBO després de la sèrie de vampirs, ha estat ‘Lovecraft Country’, nova sèrie de terror i fantasia creada per al canal per Jordan Peele (‘Get Out’) i produïda per J.J Abrams. La HBO es propietat del grup Warner, així que estaven atents a l’actriu pel seu destacament.

 Smollett-Bell interpretarà a Dinah Lance/ Black Canari, una experta lluitadora que a més te la habilitat de projectar ones sòniques amb la seva veu. Aquest personatge ha tingut diverses versions al llarg dels anys, sortint també en la recent sèrie de ‘Arrow’ de CW.

Per la seva banda, Mary Elisabeth Winstead (‘Scott Pilgrim vs The World’ o ’10 Cloverfield Lane’), ella serà Bertinelli / Huntress, filla d’un clan mafiós assassinat i convertida en justiciera per reclamar venjança per la mort de la seva família. Igual que Black Canari, Huntress també ha sortit a la sèrie ‘Arrow’. Winstead també serà la companya de Will Smith a ‘Gemini Man’, la història d’un assassí a sou que te que enfrontar-se a una versió més jove d’ell mateix.

Del argument no se’n sap gaire, tret de que Harley Quinn, Black Canari, Huntress i la detectiu Renee Montoya hauran de aliar-se per a ajudar a una jove Cassandra Cain a escapar de les urpes del dolent de la pel·lícula, Roman Sionis / Black Mask.

Segons Justin Kroll, els actors Sharlto Copley (‘District 9’) i Ewan McGregor (rodant ‘Dr. Sleep’) estan entre els candidats al paper de Black Mask.

‘Birds of Prey’ estarà dirigida per Cathy Yan, amb un guió de Christina Hodson, la qual també escriurà el de ‘Batgirl’. La pel·lícula s’estrena a USA el pròxim 07 de Febrer de 2020, amb possible classificació R.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada