Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 13 de setembre del 2018

'Henry Cavill'.

Des de The Hollywood Reporter, ens informen de que Henry Cavill deixarà el paper de Superman.

Ni Warner Bros ni Cavill han donat un comunicat oficial, però THR solen ser força seriosos en quant a noticies. Després de la reestructuració que està patint WB-DC, ha fet que en els últims mesos diversos executius del estudi hagin estat substituïts, hi ha altres persones al cap davant d’aquestes adaptacions de còmics diferents a la era iniciada per ‘Man of Steel’ de Zack Snyder i els rumors de la marxa d’altres actors han estat continuats. “Superman és com James Bond”, comenta algú de l’estudi, “despres d’un cert recorregut tens que començar a buscar nous actors”.

Segons fonts del mitjà de comunicació, sembla a ser que la decisió ha estat del propi Cavill, desil·lusionat amb el rumb del personatge que estava prenent WB i el tracte cap al seu personatge. L’estudi no tenia intenció de fer ‘Man of Steel 2’ en un futur proper, tot i les peticions dels fans i el cada vegada més gran interval temporal des de l’estrena de la primera pel·lícula, l’any 2013, i la seva prioritat ha passat a ser una pel·lícula d’orígens de Supergirl. WB va intentar negociar amb el actor britànic perquè fes un ‘cameo’ com a Superman a la pel·lícula Shazam!, però el tracte es va esvair al últim moment.

Segons una de les fonts, el tracte no es va tancar pel conflicte en el calendari degut al rodatge de ‘The Witcher’ el mes que ve, tot i que un altre dels informants asegura que la decisió  es va prendre fa temps i que el canvi d’estrategia a Warner es el que ha fet que Cavill, saltes a la primera gran oportunitat que se li va presentar per aconseguir un altre paper important.

Ben Affleck també esta fora de ‘The Batman’, en la pel·lícula que prepara Matt Reeves, tot i que tampoc hi ha comunicat al respecte. A WB estan a hores d’ara buscant el moment adequat per polsar el botó de “reinici” per mirar de corregir el rumb que havia pres el DCEU. MEntres, Gal GAdot segueix compromesa amb el seu paper de Amazona amb l’estrena de la segona entrega de ‘Wonder Woman’, ‘Wonder Woman 1984’, igual que Jason Momoa amb l’estrena de ‘Aquaman’ aquest nadal i Ezra Miller en la seva pel·lícula individual de ‘Flash’ que iniciarà rodatge l’any que ve.

A tot això, Deadline confirma el que ha avançat THR. Cavill deixa el paper de Clark Kent/Superman. Per al estudi la prioritat ara és com deia el comunicat de THR, ‘Supergirl’. De cara al futur –i en un estat embrionari- estan buscant candidats per a substituir Cavill i el primer de la llista es Michael B. Jordan (‘Creed’, ‘Black Panther’). La visió de WB és donar-li un gir de 360º al personatge, a veure si canviant les coses hi ha més sort.

Justin Kroll de Variety insisteix que això és una simple idea que s’ha llançat al aire, ja que Jordan és actualment un dels actors més sol·licitats del moment i cada cop que hi ha un projecte gros encapçala totes les llistes, com la del reboot/seqüela/ preqüela de Matrix que no hi ha noticies al respecte.
En quan al ‘cameo’ a ‘Shazam!’ no es va torçar per culpa de ‘The Witcher’ sinó perquè va coincidir amb les regrabacions de ‘Mission: Impossible – Fallout’.

Ara mateix WB-DC te en cartera: ‘Wonder Woman 1984’, ‘Aquaman’, ‘Flash’, ‘Suicide Squad 2’, ‘The Batman’, les pel·lícules de Harley Quinn i el ‘Joker’ de Joaquin Phoenix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada