Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 21 de setembre del 2018

'X-Men'.


En una recent entrevista a The Hollywood Reporter, el CEO de Disney Bob Iger ha dit que no veu a ningú més que al president de Marvel Studios, Kevin Feige, com a supervisor de la franquícia ‘X-Men’ després de que acabi la recent compra de 21th Century Fox.

Iger: “Crec que te sentit que Kevin Feige ho supervisi. Vull ser prudent amb això perquè no tinc constància que s’hagi comunicat als nois de Fox, però crec que ho saben. Només te sentit per a Marvel que sigui supervisat per una única entitat. No hi hauria d’haver dos Marvel”.

Quan se li va preguntar, sobre si Deadpool podria en un futur ser un Avenger, Iger no va voler confirmar-ho, però va dir que Feige te moltes idees.

“No estic suggerint que aquesta sigui una d’elles. Però qui sap?”.

Des de THR.


Dintre d’altres noticies relacionades amb el president de Marvel Studios, Kevin Feige, els pròxims premis BAFTA que es celebraran el pròxim 26 d’Octubre, el seu president Kieran Breen ha anunciat que en la cerimònia s’entregarà un premi al president de Marvel Studios.

“Kevin ha rellançat la marca Marvel cap a nous cims, aprofitant els millors talents internacionals, amb un recorregut sense precedent d’èxits encadenats. Es un honor reconèixer-li amb el Premi Albert R. Broccoli Britannia d’aquest any per la seva Contribució Mundial al Entreteniment”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada